Φόρτωση Εκδηλώσεις

Η τέχνη του ψηφιδωτού

1 Μαρτίου - 5 Απριλίου
Δωρεάν
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η τέχνη του ψηφιδωτού, τεχνογνωσία που κατείχαν οι τεχνίτες στα εργαστήρια του τόπου μας, από τα πολύ παλιά χρόνια και συνεχίζει να είναι παρούσα. Το σεμινάριο αφορά τη μελέτη και εισαγωγή στη γνώση και εφαρμογή της τέχνης του ψηφιδωτού. Θα περιλαμβάνει αναφορά στα ψηφιδωτά του τόπου μας που βρίσκονται στα μνημεία του, και θα προτρέπει στη δημιουργία νέων έργων, συνδράμοντας στη συνέχεια και εξέλιξη της τέχνης του ψηφιδωτού.

Εισηγήτρια: Σταματίνα Στεργενάκη

Το σεμινάριο πραγματοποιείται από το ΚΕΚ Γεννηματάς, διαδικτυακά, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από τις 09:00 μέχρι τις 11:30

Έναρξη Μαθημάτων: 01 Μαρτίου 2021 έως 05 Απριλίου 2021. (Το σεμινάριο έχει ήδη ξεκινήσει. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις).

 

Ακολουθώντας της εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας του COVID19,οι εκπαιδεύσεις αυτές θα υλοποιηθούν εξ αποστάσεως διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ για την απόλυτη ασφάλεια των συμμετεχόντων και εκπαιδευτών.

 

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του έργου ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ www.katartisi-pnai.gr, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Details

Start: 1 Μαρτίου
End: 5 Απριλίου
Cost: Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς

Διοργανωτής

Organizer Name: ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς